18 de maig del 2016

VII PREMI DE TREBALL DE RECERCA SOBRE LA RIBERA D'EBRE

CERE / Ajuntament de Flix

Divendres, 20 de maig a les 6 de la tarda i al Casal Musical Joan Baptista Sabaté, tindrà lloc l'acte de lliurament del VII Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre, que convoca el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE). 

Els tres finalistes de l'edició d'enguany, tots tres alumnes de l'institut de Flix:
  • Ivan Navarro González
  • Montserrat Ferrús Salvadó
  • Andreu Mur Suñé

Ivan Navarro hi participa amb el treball "Anàlisi, efectes i proposta d'alternatives al monocultiu industrial de Flix". Montserrat Ferrús amb el treball "La toponímia asconenca en l'obra de Carmel Biarnès i Andreu Carranza, proposta de rutes literàries"; i Andreu Mur amb el treball "Eco-economia, invertir per conservar". Els tres finalistes disposaran d'un màxim de quinze minuts per presentar el seu treball al públic assistent i als membres del jurat.

Un cop finalitzada la presentació, mentre es reuneixi el jurat per deliberar, tindrà lloc un breu concert de dos peces  musicals a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Flix.

A l'acte també hi participaran el president del CERE, Joan Josep Duran; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; i l'alcalde de Flix, Marc Mur. La presentació i la conducció de l'acte anirà a càrrec d'Helena Blanch, vicepresidenta del CERE.

En aquesta VII edició del Premi hi van concórrer un total d'onze treballs d'alumnes de Batxillerat dels centres Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre, i Institut de Flix. El jurat està constituït per Ventura Castellvell, Mireia Grangé i Joaquim Roset, tots tres membres de la junta del CERE.

UN ACTE QUE NO EM PENSO PERDRE. AMB TOT, DES DEL BLOC, M'AGRADARIA EXPRESSAR LES MEUES FELICITACIONS A IVAN NAVARRO, MONTSERRAT FERRÚS I ANDREU MUR, TRES REPRESENTANTS DELS EXCEL:LENTS ALUMNES A QUI VAIG TENIR LA SORT D'IMPARTIR CLASSES D'HISTÒRIA QUAN FEIEN QUART D'ESO, TOT COINCIDINT AMB EL MEU DARRER CURS A L'INSTITUT DE FLIX.

20-05-2016: Ivan, Montserrat i Andreu