1 de juny del 2014

LITTERARUM: DE "VICTUS" AL "CAMÍ DE SIRGA"


Aquest cap de setmana ha estat una festa literària. Litterarum, la 7a Fira d'espectacles literaris i la 11a Fira del llibre ebrenc ens han proposat una gran oferta cultural a Móra d'Ebre.

Dos han estat els espectacles als que hem pogut assistir, dos espectacles al voltant de dos de les grans obres de la literatura contemporània: El Cami de Sirga i Victus.

Ahir al vespre, al teatre la Llanterna vàrem tenir la companyia d'Albert Sànchez Piñol, amb una xerrada col·loqui sobre la seua obra "Victus" amb un magnífic recital musical a càrrec de Carles Beltran i Llúcia Vives, amb una gran lectura de textos per part de Sílvia Bel, sota el títol "Victus el mal que van fer aquells soldats"

 Aquest matí hem estat testimonis privilegiats del "Camí de sirga", tot navegant amb el llagut lo "Roget" acompanyats per la recreació dels personatges de Jesús Moncada, l'Arquímedes i la Carlota, amb un emotiu espectacle "Emprentes" que ens ha traslladat a la Mequinensa condemnada, un còctel de teatre i dansa de Valer Gisbert.