9 de setembre del 2013

DIMECRES 11 DE SETEMBRE, "FEM VIA" , DES DE FLIX AL PERELLÓ: TRAM 96


         DIMECRES 11 DE SETEMBRE, FEM VIA , DES DE FLIX AL PERELLÓ: TRAM 96
                     
                     
        " El 10 per cent de la població de la Ribera d'Ebre participarà a la Via Catalana".


Nota de "Flix.cat" de dimarts 10 de setembre:

" 400 veïns i veïnes de Flix s'han inscrit per participar demà a la Via Catalana al tram del Perelló (tram 96). D'aquests, 240 es desplaçaran amb els quatre autocars que l'organització ha posat a dispoció, i la resta amb vehicles particulars. Els autocars sortiran a la una del migdia des de l'esplanada de la zona de la Costa del Graner. Caldria sumar a aquesta xifra els flixancos i flixanques que s'han inscrit en altres trams de la Via Catalana.

Així mateix, val a dir que sumen prop de 800 inscrits de les poblacions de Flix, Riba-roja d'Ebre, Ascó, la Palma d'Ebre, Vinebre i la Torre se l'Espanyol, i que han estat coordinats a través de l'ANC de Flix. Si bé Flix és la població que aporta més persones, en proporció al nombre d'habitants encapçala la llista la Torre de l'Espanyol.

Pel que fa a la resta de la comarca, el grup que aplega Móra la Nova, Ginestar, Benissanet i Garcia, agrupa més de 600 inscrits. I el de Móra d'Ebre i resta de poblacions de la Ribera d'Ebre, més de 700. En total, els tres grups apleguen prop de 2.200 persones, el 10% de la població de la comarca riberenca."