17 d’agost del 2013

"MÉS ENLLÀ DE L'EBRE" PER LA INDEPENDÈNCIA.


FEM VIA: Èxit absolut de participació i organització aquesta tarda al pont de Flix. Més de 500 persones han participat en la cadena humana organitzada per l'ANC "Flix per la independència". Més d'un 12 per cent de la població de Flix, en plena Festa Major, acompanyada per amigues i amics dels pobles veïns, ha participat en la iniciativa de lligar les dues bandes de l'Ebre en un mateix objectiu. La nova pasarel.la de 320 metres del pont sobre el rei Ebre s'ha omplert de gom a gom.

La frase "més enllà de l'Ebre",  es miri per on es miri, per la dreta o l'esquerra, una expressió perversa pensada inicialment per dividir, s'ha demostrat, com al seu dia als ponts sobre l'Ebre de Móra, Deltebre o Amposta, i avui Flix, com properament a Riba-roja d'Ebre, que el riu Ebre més que mai és un símbol d'unió amb un objectiu comú: la Independència de Catalunya..

Nota: avui 19 d'agost l'amic Ferran Lloret m'ha tramés aquest impactant video realitzat des de casa seua de la cadena a llarg del pont, en un dels moments més emotius,  mentre es cantava "els Segadors":

          http://www.youtube.com/watch?v=Uukc7B7KBD0&feature=youtu.be&a

2 comentaris:

Ferran de Flix ha dit...

Molt xules, et deixo un enllaç des d'un altre punt de vista http://www.youtube.com/watch?v=Uukc7B7KBD0&feature=youtu.be&a
Ferran

Ferran de Flix ha dit...

Molt xules, fan goig, t'envio un enllaç des d'un altre punt de vista
http://www.youtube.com/watch?v=Uukc7B7KBD0&feature=youtu.be&a
Ferran