28 de maig del 2012

ANC FLIX PER LA INDEPENDÈNCIA




Demà dimarts, 29 de maig i a les 19:00 hores, es celebrarà una sessió plenària força especial a l'Ajuntament de Flix. L'ordre del dia inclou, entre d'altres la votació sobre l'adhesió de Flix a l'Associació de Municipis per la Independència, presentada com a iniciativa popular per l'ANC Flix per la Independència.

No és la primera vegada que en parlo al bloc d’aquesta lloable iniciativa ciutadana i assembleària que es constituí fa ben poc al nostre poble, pocs dies després que es constituís l'ANC (Assemblea Nacional Catalana ) el mes de març al Palau Sant Jordi de Barcelona, assemblea que ha anat de mica en mica sumant adeptes exemplarment d’una manera transversal, amb veïns i veïnes que tenen un somni com a denominador comú: la Independència de Catalunya.

Per la Diada de Sant Jordi els varem poder acompanyar amb la recollida de signatures entre la població, recollint-se gairebé unes quatre-centes, amb l’objectiu de presentar una iniciativa popular per a que el nostre ajuntament s’adhereixi en sessió plenària a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), una associació que fins els dia d’avui aplega prop del 40 per cent de la població, 22 consells comarcals i 452 municipis.

Aquesta és la primera iniciativa popular que es presenta a l'ajuntament des de l'aprovació del Reglament Orgànic Municipal. La gent d’ERC ens hem de felicitar pel fet que aquesta eina de participació ciutadana, promoguda pels regidors d’Esquerra s'estreni precisament amb una iniciativa popular tan important pel futur del nostre poble, a favor de la Independència.