20 de gener del 2012

ENTREVISTA A LA VANGUARDIA

Avui ha sortit a la contraportada de la Vanguardia / Tarragona una entrevista realitzada pel periodista Toni Orensanz, conegut per molts per ser l'autor de "L'òmnibus de la mort: parada Falset". La podeu llegir clicant aquí amb versió PDF.

3 comentaris:

Jotabe ha dit...

Amb tots els respectes, però si quedem que no és gens bo que la política s'acabi convertint en una professió.... des del 1979, no és molt ?

P ha dit...

Jotabe. Moltes gràcies per l'observació. Des de sempre m'ha interessat la política, a la universitat essent delegat, i després sempre tenint molt clar que la meva professió és a l'ensenyament, des del 1979 i per dos mandats com alcalde, després a Centre d'Estudis de la Ribera... fins l'actualitat. la política ens hauria d'interessar i com no ens hauria de dur a prendre partit per causes nobles ...en tot cas no podem confondre la dedicació desinteressada a la política i viure professionalment de la política: en el meu cas he viscut de la política els anys que he estat al Senat i dos anys que vaig ser alhora alcalde i president del Consell Comarcal.

Jotabe ha dit...

És veritat, m'he vaig precipitar. Al dir 1979, vaig associar automàticament, i errònia, l'interès i treball polític amb viure-hi des de llavors.
Estic d'acord.