13 de març del 2009

DETINGUT A VIC ACUSAT DELS ROBATORIS A FLIX

Detingut a Vic acusat de 13 robatoris a Flix

"Els Mossos d’Esquadra la Terra Alta – Ribera d’Ebre imputen un total de 13 robatoris amb força, dos d’ells en grau de temptativa, a Azzedine H, veí de Torelló de 32 anys i nacionalitat marroquina. Agents de la policia autonòmica de l’ABP d’Osona el van detenir el dia 10 de març a Vic. L’home seria el responsable de diversos robatoris a cases i a alguns comerços comesos a Flix durant els mesos de desembre del 2008 i gener del 2009. De fet, 10 dels robatoris els hauria comés en només tres dies, de l’11 al 14 de gener.
En gairebé tots els casos, l’individu, que actuava normalment de nit, forçava o bé la porta o bé una de les finestres dels habitatges i locals, amb una palanca. En alguns dels habitatges, hi havia els propietaris dormint, però en sentir soroll i descobrir el lladre, aquest va acabar fugint. Azzedine H, també utilitzava un altre mètode per entrar a les cases, tot extraient un dels llistons de les finestres per accedir a l’interior.
El detingut no buscava objectes concrets dels habitatges, sinó que només agafava el que tenia a mà. Així, s’hauria endut des de motocicletes, aparells electrònics, joies i electrodomèstics fins a eines. Les gestions dutes a terme per la policia autonòmica van permetre identificar el possible autor dels robatoris, Azzedine H, que va marxar de la comarca poc després de cometre’ls.
Amb tot, s’ha pogut detenir a Vic per una ordre de recerca i detenció. L’home ha passat ja a disposició judicial."

Nota de premsa emesa pel Mossos d'Esquadra.