4 de març del 2009

AMB ESQUERRA A SES ILLES

Ahir va ser un dia intens a Palma, tot i el retards a l'aeroport de Barcelona, acompanyat en tot moment pel secretari de Política Municipal d’Esquerra a les Illes Balears i Pitiüses Joan Miquel Chacón, vaig aprofitar per donar a conéixer la meua tasca al senat com a portaveu a la comissió de foment de l'Entesa Catalana de Progrés. Amb l'objectiu d'establir nous ponts de relació entre la gent d'Esquerra a les Illes i el senat, i coníxer de primera mà la important tasca que esta fent Esquerra al govern i al parlament balear, molt especialment Miquel Angel Sureda de Pollença, director insular d'emergències, i Esperança Marí, diputada formenterenca d'ERC al Parlament de les Illes per la coalició "Eivissa pel Canvi".

3 comentaris:

Unknown ha dit...

què hi ha pere del posicionament d'erc sobre el parceòlic a la insigne serra del pas de l'ase? espero que també tinguis temps per a opinar s/això. El teu pes a erc ribera d'ebre realça la importància de la teva decisió.

Unknown ha dit...

i esperaréééééé´... canto com aquell de la cançó.
fins demà, Pere.

P ha dit...

Benvolgut "Pere Andreu", entenc que et preocupi el parc eòlic del Pas de l'Ase (?), suposo que et refereixis al parc "els Barbers" al terme d'Ascó,projecte que té el suport de l'ajuntament d'Ascó i sembla ser de tots els organismes competents. En la meua condició d'alcalde de Flix no es correcte que qüestioni els acords d'un ajuntament veí, i més quan son presos respectant les tramitacions administratives i d'informació pública que demana la legislació vigent. Una altra cosa es la pocisció d'ERC a la comarca que veu amb preocupació la possible ubicació de molts parcs eòlics sense tenir en compte l'interés paissatgístic i de vegades ni tenir en compte l'opinió dels veïns directament afectats.