13 de febrer del 2009

ANTONI FARRÉS EN EL RECORD


Segurament ha estat una de les notícies més tristes, avui ens ha deixat l'alcalde més carismàtic del PSUC, l'alcalde de Sabadell durant 20 anys i referent dels municipalisme d'esquerres Toni Farrés. En el meu record aquesta fotografia de quan el vaig conèixer, poc després de les primeres eleccions municipals el 1979.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

bon recors, pere. per cert: no et xiulen les orelles?? a la web "debat morenc" s'ha parlat de tu avui; i, he de dir, que els dos comentaris que s'hi han posat de moment, t'afalaguen. Sembla que no soc l´´unic que veu en tu la darrera esperança d'erc a la comarca.

Toni López ha dit...

Benvolgut Pere,

Quins records porten aquesta foto, al mig el meu amic Marius Diaz, el primer batlle democràtic de Badalona, al fons tu a l’esquerra, davant teu em sembla que veia a En Baltasar i un altre batlle del Baix Llobregat, el que va compartir alcaldia amb En Montilla ?. Quins temps d’alegria i il•lusions, recordo un mapa gran que va publicar “El periodico” amb els resultats de les primeres municipals, els de la zona metropolitana de Barcelona estaven molt contents amb els nostres resultats, i allà a la zona de l’Ebre, tant poc rogenca a l’època, es veia que el PSUC havia guanyat a Flix, alló era una autentica pica en Flandès. Desprès de quasi 20 anys vaig veure fa poc en una commemoració a En Marius, van recordar aquells temps en que tot era possible i havien ganes de que així fos, En Marius ja esta jubilat i viu a la Vall de Pineta, al Pirineu aragonès de on es originari.


Fins un altre.


Toni López
Associació Lo Riu
La Fatarella