7 de novembre del 2007

IES FLIX: PROGRAMACIÓ GENERAL DE CENTRE

Avui a la sessió de claustre de professors de l'IES Flix l'equip directiu encapçalat per Mar Carranza ha repartit entre el professorat la Programació General de Centre 2007-2008. Té doa grans apartats la Organització del centre i la Concreció anual dels diversos projectes i plans de centre. Estadístiques de matriculació, calendaris de reunió, coordinacions de professorat, activitats escolars complementàries i extraescolars, objctius del centre, avaluació interna i externa..
Plas d'emergència, d'acció tutorial, aula oberta, aula d'acollida, programes PUNTEDU, d'esport a l'escola, Comenius, de Mediació.. tot un reguitzell d'apartats que mostren el bon funcionament de l'IES Flix que em porten a recordar els meus 30 anys de docència a l'ensenyament secundari, els inicis a l'antiga "Escuela de Formación Profesional", amb la impartició docent a barracons i amb classes de quaranta alumnes, on vaig ser director 3 anys, la unificació d'aquest centre amb el de BUP "Nuestra Señora del Remedio", la constitució de l'Institut d'Educació Secundària, on també vaig ser cap d'estudis, coordinador pedagògic i director, els canvis d'ensenyament, l'aplicació de la LOGSE, de la ESO, dels batxillerats i cicles formatius, les obres d'unificació i millores en tots els aspectes, interioritzades en aquests moments des de la meua mitja jornada docent amb la millora general que ha tingut l'ensenyament en tots els aspectes.

1 comentari:

centre excursionista de flix ha dit...

Hola Pere!
Som una colla de flixancos esportistes de totes les edats (mes aviat vells i tot!). Mitjançant el blog: http//semprepatint.blogsport.com; ens contem les experiències i les sensacions. La modalitat esportiva és tot allò relacionat amb les mitjes maratons, maratons, duatlons, curses de montanya i tot alló que et fa dir una i altra vegada... sempre patint.
També es pot visitar http://centreexcursionistadeflix.blogspot.com