4 de juny del 2007

RADIO FLIX - VEU DE FLIX

Avui és un dia important, els mitjans de comunicació de Flix, agermanats al voltant de l'Organisme Autònom de Comunicació Local (OACL), han començat a treballar junts al modern i nou estatge del Casal Sant Jordi. La vella seu de Ràdio Flix situada provisionalment fa 25 anys a un dels pisos de la part superior de l'ajuntament vell, deixa enrera molts records i molta història. Moltes veus, molts equips directius, molts voluntarismes... El somni d'aquella editorial de la "Veu de Flix" nº 33 : "Considerem bastant oportuns els seus objectius fundacionals en presentar-se com una emissora catalana, popular, independent i cultural (...) En poques paraules, era necessària la creació de Radio Flix perquè cal informar, formar i culturitzar la gent en base a la seva realitat més immediata, en base al seu entorn més proper. Aquesta tasca és també la corresponent a la Veu de Flix, motiu pel qual creiem que s'ha d'establir una estreta i intensa cooperació entre aquests dos mitjans de comunicació que, d'arribar a produir-se, beneficiaria sens dubte a la col.lectivitat en general i a la flixanca en particular". 25 anys després els desitjos són a partir d'avui més que mai una realitat. Des d'aquí vull afegir-me a la felicitació de tots aquells que han fet possible 25 anys de "Radio Flix" i 28 anys de "Veu de Flix", i per la nova realitat a la gerent de l'OACL na Monsterrat Estela. Per molts anys!!!!

2 comentaris:

josemarix ha dit...

Bones,Pere:
Primer,felicitar pels nous estudis de la ràdio i la veu,esperem que sigui la ràdio del futur,i que es pugui escoltar des de arreu del mon.
Ara bé:per què s'ha deixat d'escoltar la COM als boletins informatius,i a les desconexions,tenin a la vora del dial catradio?
pd.també es podria instaurar el dia de la desenganxada de cartells electorals,com es fà el primer dia de campanya,ja que quede un poble lleigamb els cartells mitg penjant de les faròles.
Gràcies,una abraçada,i suigui qui sigui l'alcalde,que guanyi:FLIX.

P ha dit...

La COM s'ha deixat des connectar per Ràdio Flix per acord del consell rector de l'OACLF, amb l'argument principal que Catalunya Ràdio és l'emissora pública de Catalunya que es troba sota control públic i del Parlament.
Quan a la desenganxada dels cartells electorals estic totalment d'acord, jo també he fet arribar les meves queixes.