12 de juny del 2007

AMB TOÑO,CATALUNYA 5- ESPAÑA 3

José Antonio "Toño" Moreno Nadal és l'esportista flixanco del moment. Porter de la selecció catalana de Futbol-sala. Selecció que per primer cop en un torneig internacional s'ha enfrontat a la selecció espanyola, a la I Copa del món de FUTSAL a Rússia (a Jakutsk, capital de la República russa de Iacútia). Partit en que ha jugat Toño bona part del mateix i on s'ha imposat Catalunya per 5 a 3 a Espanya. Si fa dos anys l'esport flixanco va estar d'enhorabona per tenir a Victor Agramunt i Abraham Bagés com a titulars de la selecció campiona del món B a Macao en l'especialitat d'hoquei damunt patins, enguany l'esport té la satisfacció de comptar amb el nostre protagonista. José Antonio: felicitats i molta sort !!!
(Retall del diari Avui del 12 de juny)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicito a aquest flixanco i a tu per aquesta entrada que és molt bona Pere.

Es veu que Flix és especial i espacial.

Un poble a tenir en compte i que mereix més.

Endavant alcalde!!

Albert Guiu ha dit...

Em ratifico amb el que he escrit a la Veu de l'Ebre, Josep Antoni Moreno, marca amb aquest debut internacional una fita sense precedents a Flix, perquè ha cregut amb el seu talent esportiu per sobre d'adversitats i circumstàncies poc propícies, com ara, que fins fa ben poc, no hi havia equip de futbol-sala a Flix, i la seva projecció als anys d'esplendor on s'hagués sortit perquè les condicions eren immillorables, quedava frenada.
Ara sí que puc dir que he estat entrenador d'un mundialista, sí, de l'equip de la Raval, quan Toño ja feia unes aturades que feien estremir, un crack el que deiem, i sobre tot un tio ple d'humanitat, d'aquells que et fan sentir orgullós de ser de Flix.
Des d'aquí la meva més sincera enhorabona.
Posdata: Toño si jugues contra mi a les 24 hores, deixa't fer un gol. Pensa que jo jugo per esquivar les canes que em piquen continuament.
Sort a la Copa del Món i amb tot el que vingui.

ingrid ha dit...

Moltes gràcies pel seguiment i la confiança que teniu amb el Tonyo.
Ell està assabentat de tot ja que l'informem dia a dia.
Espero que tornin amb un bon resultat tot i que l'experiència ja ha valgut la pena.
Una abraçada!